Szövetségi kártya ügyintézés

Általános tájékoztatás a 2014 évtől rendszeresített szövetségi kártyáról

 

Ahogy mindenki előtt ismert, a MEOE 2013. ősz végén megtartott küldöttközgyűlésének döntése értelmében az egyesületi forma szövetséggé került átalakításra. Ennek következtében a MEOE Szövetség magánszemély tagokkal nem rendelkezik. A MEOE Szövetség tagsága azóta kizárólag tagegyesületekből áll, akik lehetnek fajtaklubok, vidéki szervezetek, kutyás sportegyesületek.

Annak elősegítése céljából, hogy a fent nevezett tagegyesületek tagjai kölcsönösen igénybe vehessék más egyesület szolgáltatásait, a közgyűlés bevezette a MEOE szövetségi kártyát, amely használatáról, működéséről az új Alapszabály 18/1. pontja rendelkezik.

A szövetségi kártya azt igazolja, hogy adott személy olyan szervezetnél tag, amely szervezet a MEOE szövetség tagja.

A szövetségi kártyát csak a MEOE Szövetség tagegyesületei adhatják ki, kivéve természetesen azon eset, amikor az adott egyesület ezzel megbízza a MEOE Szövetség ügyfélszolgálatát.

Az adott egyesületek a tagdíjukat, a szövetségi kártyák kiadási rendjét maguk határozzák meg, kérünk mindenkit, hogy ennek összegéről, módjáról a fajtakluboknál, vidéki szervezeteknél, kutyás sportegyesületeknél érdeklődjenek.

Kapcsolat

Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége
1194 Budapest, Hofherr Albert u. 42.
1701 Budapest, Pf. 12.
T:
E: titkarsag@kennelclub.hu
Online nevezés
Online ügyintézés
Apróhirdetések
Facebook oldal
Youtube csatorna

A Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége hivatalos weboldala